Deviņas netipiskas vietas, kur novietot televizoru

Divi televizori

Divi televizori

Maršals Vatsons (Marshall Watson), mainot viesistabas dizainu, izmantojis divus 37 collu lielus LCD televizorus, kurus novietojis simetriski abās pusēs kamīnam, tā radot interesantu līdzsvaru interjerā.

Televizors kā skulptūra

Televizors kā skulptūra

Dizainere Kerija Malonija (Carey Maloney) savu televizoru novietojusi uz 19. gadsimta statīva, kas tapis Ķīnā. Tādā veidā televizors tiek izstādīts kā smalks mākslas objekts. Viņa uzskata, ka ieapaļais koka grebums izlīdzina televizoram raksturīgos asos metāla un stikla leņķus.

Sāņus no dīvāna

Sāņus no dīvāna

Elisas Kulmenas (Elissa Cullman) televizors novietots neierastā vietā – nevis priekšā dīvānam, bet gan tam sānā. Šādi iespējams ērtāk skatīties televizoru gan sēžot pie galda, gan atguļoties dīvānā.

Virs kamīna

Virs kamīna

Dizainere Stefānija Vohlnere (Stephanie Wohlner), kas dzīvo 80 gadus vecā mājā, novietojusi televizoru virs kamīna, lai tas atrastos istabas uzmanības centrā. Viņa izveidojusi īpašu dekorējumu uz sienas, lai televizors vairāk iekļautos kamīna dizainā.

Pārvietojams statīvs

Pārvietojams statīvs

Šajā studiju tipa viesistabā, dizainers Vicente Volfs (Vicente Wolf) televizoru novietojis uz pārvietojama statīva – franču ozolkoka molberta.

Izveido ģeometrisku rakstu

Izveido ģeometrisku rakstu

Šajā viesistabā var skatīties četras dažādas televīzijas pārraides vienlaikus. Dizaineris Noels Džefrijs (Noel Jeffrey) pie sienas pielicis četrus televizorus, izveidojot ģeometrisku rakstu, kas saskan ar telpā ieturēto kopējo ģeometrisko dizainu.

Iestrādāts mēbelēs

Iestrādāts mēbelēs

Dzīvojot mazos apartamentos, iebūvētas mēbeles palīdz padarīt telpu fukcionālāku. Tādēļ dizaineris Endrū Halidejs (Andrew Halliday) un Deivids Grīrs (David Greer) sekcijā iestrādājis īpašu vietu televizoram.

Neizcelt kā centrālo objektu

Neizcelt kā centrālo objektu

Kad šo televizoru izslēdz, tas neredzami iekļaujas interjerā. Dizaineris Džefrijs Povero (Jeffery Povero) televizoru necentās noslēpt, bet arī ne izcelt. To viņš panāca televizoru novietojot nostāk no centrālās sienas ass, izceļot gleznu un kamīnu.

Paslēp aiz gleznas

Paslēp aiz gleznas

Tā kā dizaineris Stīvs Gambrels (Steven Gambrel) televizoru skatās salīdzinoši reti, viņš izvēlējās to paslēpt aiz gleznas. Televizors ir iestrādāts sienā, un glezna ir piekārta tieši tam priekšā. Bet kad rodas vēlme skatīties televizoru, gleznu atliekt tikai pabīdīt malā.